Akdeniz Üniversitesi Senatosu Finike’de toplandı

Akdeniz Üniversitesi Senatosu, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ve senato üyelerinin katılımıyla Finike Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Senato Toplantısı Senato Üyelerinin katılımıyla Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan başkanlığında Finike Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre, dekanlar, meslek yüksekokulu müdürleri ve senatörler katıldı.

Senato toplantısının ilk defa kampüs dışında gerçekleştirildiğini söyleyen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ilerleyen zamandaki toplantılarında yine kampüs dışındaki fakülteler ve meslek yüksekokulları ev sahipliğinde gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade ederek ev sahipliği dolayısıyla Finike MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nefise Yasemin Tezcan ve yüksekokul personellerine teşekkür etti.

Eklenme tarihi :25.04.2024 13:29:52
Son güncelleme : 25.04.2024 13:30:05