23.06.2022 Tarihli ve 31875 Sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Görevlisi İlanı Sınav Sonuçları

S.N. BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET SONUÇ
1 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE VE VERGİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI ÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK) 6 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
2 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
3 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
4 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ACİL TIP ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
5 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 2 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.

27 Temmuz 2022