Akdeniz Üniversitesi’nde Uzaktan Eğitimde Büyük Başarı

Akdeniz Üniversitesi’nde Türkiye’nin en iyi uzaktan eğitim alt yapılarından biri oluşturuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan, üç yıllık bir çalışma ile gerçekleştirilen, son bir yıldır Tıp Fakültemizde aktif olarak kullanılan, bu yılda Tıp, Hemşirelik ve Diş Hekimliği Fakültelerimizde kullanılmaya başlanılan online sınavlarda önemli başarı elde edilmesini sağlayan Akademik Sınav Otomasyon Sistemi (ASOS) yazılımını geliştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan ve yazılımın geliştirilmesinde akademik danışmanlığı yürüten Prof. Dr. Erol Gürpınar’a hazırladıkları süresiz olarak bedelsiz otomasyon programı nedeniyle, Tıp Fakültesinde sistemin başarı ile yürütülmesinde büyük emek harcayan Dekan Prof. Dr. Aylin Fidan Korcum Şahin, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Neval Boztuğ ve Prof. Dr. Levent Sarıkçıoğlu’na katkıları nedeni ile teşekkür etti ve kendilerine plaket verdi.

1 Kasım 2020