AKİDUAM Webiner 5 | Apa Yazım Kurallarına Göre Akademik Yazım Önerileri-I

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları ve AKİDUAM Takipçileri,

İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM), webiner serisinin beşincisi olan “APA YAZIM KURALLARINA GÖRE AKADEMİK YAZIM ÖNERİLERİ-I” webineri, konuşmacı öğretim üyesi Doç. Dr. Güçlü Şekercioğlu’nun ders programındaki tarih çakışması nedeniyle 19 Ekim 2020 Pazartesi Saat 14:00’e ertelenmiştir. Elimizde olmayan sebeplerle revize etmek zorunla kaldığımız bu durum için özür diliyor, yeni tarihte görüşebilmeyi umut ediyoruz. Canlı toplantıya katılamayanlar için webinerin video kaydını İstatistik Danışma Birimi Youtube kanalına yükleyeceğimizi hatırlatmak isteriz.

Webiner 5 Başvuru Formu (Form dolduran katılımcıların tekrar doldurması gerekmemektedir.)

Webiner 5 Toplantı Linki

APA YAZIM KURALLARINA GÖRE AKADEMİK YAZIM ÖNERİLERİ-I

19 Ekim 2020 Pazartesi 14:00-16:00 Microsoft Teams Ekip Kodu: 9efnumz

1,5 saat sunum, 30 dk soru-cevap

Konuşmacı

Doç. Dr. Güçlü ŞEKERCİOĞLU – Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme AD

Moderatörler

Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL – AKİDUAM Müd. Yrd.

Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR – AKİDUAM Müd. Yrd.

İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM)

12 Ekim 2020