AÜ Tiyatro Akademi Topluluğu perdelerini açtı

Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Akademi Topluluğu ekibi uzun bir aradan sonra yeniden sahne alarak “Hadi Öldürsene Canikom” oyunu ile tiyatroseverlerle buluştu.

Antalya’da 14 yıldır özveriyle, sanat sevgisi ve aşkıyla birçok esere imza atan Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Akademi Topluluğu ekibi uzun bir aradan sonra yeniden sahne aldı. Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda sahne alan tiyatro oyuncuları Erkan Altay’ın yönetiminde Aziz Nesin’in “Hadi Öldürsene Canikom” adlı 2 perdelik oyununu sergiledi.

PANDEMİNİN İLK SAHNESİ

Pandemi sürecinde ilk kez sahnede oldukları için oldukça heyecanlı olduklarını belirten tiyatro ekibi “Bu süreçte yaşanan onca üzüntüyü bir nebze soğutabilmek ve acılarımızı sarmalayıp yolumuza devam etmek durumundayız. Gülmek de ağlamak da biz insanlar için elbette. Hayat akışınızda hüzne az ara verip gülmek isterseniz dostlarınızı da alıp gelin. İnanın pişman olmayacaksınız.” dedi. Yeni sezon için farklı oyun hazırlıklarının da devam ettiğini belirten tiyatro ekibi, sahneyi ve seyircilerini çok özlediklerini belirterek çok yakında yeniden sahnede olacaklarını söyledi.

12 Ocak 2022