Konferans “Medya’da Kadına Yönelik Şiddet Diline Karşı Yeni Yaklaşımlar”

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM), Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde ve İletişim Fakültesi ev sahipliği ile düzenlenen konferans “Medya’da Kadına Yönelik Şiddet Diline Karşı Yeni Yaklaşımlar”  25 Kasım 2022 Cuma günü saat 10:00’de İletişim Fakültesi konferans salonunda  gerçekleştirilecektir.

Kongre açılış oturumu, 10:00-10:30 saatleri arasında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin ARICI’nın katılımı ile yapılacaktır.

Program için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimiz ve paydaşlarımız davetlidir.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu adına