Akdeniz Üniversitesi Radyosu, 'Radyo ve Dublaj Topluluklarını Kuruyor'

Etkinlik Tarihi : 29 Nisan 2024 - 29 Nisan 2024
Etkinlik Yeri : İletişim Fakültesi, ÜNİ FM Atölyesi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulacak ve akdenizunifm radyo atölyesi tarafından ev sahipliği yapılacak olan Radyo ve Dublaj Topluluklarına tüm Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personelimiz davetlidir.

Fakülte ve bölüm fark etmeksizin radyo yayıncılığını, ses kurgusunu, ses mikseri kullanımını veya hayalindeki canlı yayınları, programları ya da podcastleri üretmek isteyen; filmlere seslendirme yaparak kendini geliştirmek ve bu alanda sesini duyurmak isteyen herkese ortak çağrımızdır. 29 Nisan 2024 Pazartesi günü, saat 12:15’te, İletişim Fakültesi’ne istekli ve hevesli tüm öğrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi bekliyoruz.

Detaylı bilgi için akdenizunifm instagram hesabı üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.

Akdeniz-UNIFM.jpg