AKİDUAM Webiner Takvimi

Etkinlik Tarihi : 13 Aralık 2023 - 30 Haziran 2024
Etkinlik Yeri : Microsoft Teams Programı

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM)’nin 2023-2024 Webiner Takvimi ek’tedir.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirledik. Yeni konu önerilerinizi paylaşacağımız webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.

Webiner günü ve saatleri, konuşmacı hocalarımızın ders ve iş programının uygunluğuna göre o ay içerisinde duyurulacaktır.

Merkezimiz, ücretsiz webinerler dışında hem kurum içi hem de kurum dışı araştırmacılara istatistiksel danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır.

Lisans ve lisans üstü öğrencileri, akademisyenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız.

AKİDUAM İletişim ve Sosyal Medya Hesapları:

Web sitesi: http://idb.akdeniz.edu.tr/

E-posta adresi: idb@akdeniz.edu.tr

MS Teams Ekip Kodu: aofyi9t

AKİDUAM YouTube (Geçmiş eğitimlerimize YouTube kanalımızdan ulaşabilirsiniz)

AKİDAUM Instagram (Duyurularımızı takip edebilirsiniz)

Tel: 0242 2274400 – Dahili 3035-3036-3037

Not: Olası tarih veya saat değişiklikleri ile ilgili bilgi almak için lütfen duyurularımızı takip ediniz.

Akdeniz Üniversitesi

İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM)

AKİDUAM PROGRAM 2023-2024 (3).jpg

Eklenme tarihi :13.12.2023 09:17:06