İletişim Fakültesi '5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu'

Etkinlik Tarihi : 29 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 2024
Etkinlik Yeri : İletişim Fakültesi Konferans Salonu

Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu, bu yıl "Yapay Zekâ Çağında İletişimin Geleceği" temasıyla 29 - 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sempozyum kapsamında, alanında uzman kişiler tarafından Sosyal Fayda için Yapay Zekâ konulu panel düzenlenecektir. Aynı zamanda insan-makine iş birliği içinde kompoze edilmiş artistik imajlara yer verilecek olan Yapay Zekâ Sergisi de olacaktır.

Yapay zekâ destekli iletişim teknolojileri, medya üretimi, etik ve hukuk perspektifleri, kültürel etkileşimler, sosyal medya ve gazetecilik konularının yer alacağı Uluslararası Sempozyum hakkında detaylı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

Web sitesi: https://ims.akdeniz.edu.tr/tr

Yapay zekâ çağında iletişimin geleceğini birlikte keşfetmek için tüm öğrenci ve mensuplarımızı 5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu'na davet ediyoruz.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

İLETİŞİM FAKÜLTESİ