AGC’den Akdeniz Üniversitesi’ne Ödül

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2021 Yılı Antalya Basın Ödülleri’nde dereceye giren gazetecilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Bu yıl 38'incisi düzenlenen törene Antalya protokolü, basın mensupları ve pek çok kurum ve kuruluş temsilcileri ile Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı da katıldı. Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, ödül alan gazeteciye ödülünü takdim etti.

GENÇ İLETİŞİMCİ ÖDÜLÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NE VERİLDİ

Törende geçtiğimiz yıl menfur bir cinayet sonucu kaybettiğimiz öğrencimiz anısına “Azra Gülendam Haytaoğlu Genç İletişimci Ödülü” İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Akil Haber Ajansı’na verildi. “Tekno Dindar Robot Din Görevlileri Yaygınlaşabilir mi?” konusu eseriyle Emre Gürlemiş ödülün sahibi oldu.

AZRA GÜLENDAM HAYTAOĞLU ANILDI

Duygusal anların yaşandığı törene Azra Gülendam Haytaoğlu’nun anne ve babası da katıldı.  Baba Mustafa Haytaoğlu’nun kızına yazdığı şiiri okumasıyla salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Eklenme tarihi :13.12.2022 16:24:31
Son güncelleme : 13.12.2022 16:30:00