Akdeniz Üniversitesi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85. yıl dönümde Akdeniz Üniversitesi’nde törenle anıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde Akdeniz Üniversitesi Tören Alanında “10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma Töreni” gerçekleştirildi.

AKADEMİSYENLER VE ÖĞRENCİLER KATILDI

Törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen, fakülte dekanları, Üniversite Genel Sekreteri Ali Evren İmre, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı’nın Akdeniz Üniversitesi Tören Alanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakması ile başlayan törende saat 09.05’i gösterdiğinde Akdeniz Üniversitesi mensupları saygı duruşunda bulunurken ardından İstiklal Marşı okudu. Tören öğrencilerin fotoğraf çekimiyle son buldu.

Eklenme tarihi :10.11.2023 11:22:51
Son güncelleme : 10.11.2023 11:23:42