Akdeniz Üniversitesi çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu

Akdeniz Üniversitesi'nin tüm birimlerinde ve yerleşkelerindeki işçi kadrosunda çalışanların katıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu Akdeniz Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden kursa 500'e yakın personel katıldı. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen kursta sunum yapan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Mehtap Türkay, Çalışma Yaşamı ve Sağlık, İş Sağlığı ve Güvenliği, Yasal Mevzuat, Meslek Hastalıkları ve İş Kazaları, Çalışma Ortamındaki Riskler, İşverenin Yükümlülükleri gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi. İnteraktif bir ortamda gerçekleşen kursta Doç. Dr. Mehtap Türkay yer yer kursiyerlere de sorular yönelterek yorumlarını ve düşünceleri aldı.

)

Eklenme tarihi :23.06.2022 17:30:58