Akdeniz Üniversitesi Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde yerini aldı

Akdeniz Üniversitesi ANFAŞ Fuar Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne katıldı.
Kariyer planlaması yapan gençleri, hibe ve destek sağlayan kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nin 4. ayağı Antalya'da gerçekleşti. Akdeniz Üniversitesi de 'Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında' sloganıyla ANFAŞ Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve iki gün süren etkinlikte standıyla yerini aldı.
PROJE DESTEKLERİ VE STAJ PROGRAMLARI ANLATILDI
Akdeniz Üniversitesi standı gençler tarafından yoğun ilgi görürken Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker de üniversite standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin tanıtım yaptığı Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde, gençlerin burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri konularında bilgilendirilmeler gerçekleştirildi.
TEKNOKENT SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri programında Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz'un moderatör olduğu Teknokent Söyleşisi'nde girişimciler, gençlerle tecrübelerini paylaştı.





https://www.youtube.com/watch?v=NcqnJKDUHYw

Eklenme tarihi :18.04.2022 13:19:06
Son güncelleme : 30.11.2022 09:13:07