Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 19. Cumhuriyet Sergisi Açılıyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamak amacıyla Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Cumhuriyet Sergisi' açılıyor.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen 'Cumhuriyet Sergisi'nin hazırlıkları tamamlandı. 'Cumhuriyet Özgürlük Demek' temasıyla Ulusal Jürili olarak düzenlenen 19. Geleneksel Cumhuriyet Sergisi, 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 16.00'da Antalya'nın seçkin kültürel mekânları arasında yer alan Türkan Şoray Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

ÜNİVERSİTEDEN ŞEHRE SANAT KÖPRÜSÜ

Geleneksel Cumhuriyet Sergisi aracılığıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da görsel sanatlar alanı başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından sanatçıların ulusal jüri tarafından seçilmiş özgün eserlerinin sanatseverlerle buluşturulması hedeflendi. Akademi ile şehir sosyal yaşamı arası sanatsal ve kültürel köprüler kurma amacıyla Türkan Şoray Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda düzenlenen sergide 56 sanatçının birbirinden farklı sanat alanlarından eserleri yerli ve yabancı izleyicinin beğenisine sunulacak. 'Cumhuriyet Sergisi' 27 Ekim - 26 Kasım 2021 tarihleri arasında her yaştan sanatseverin ziyaretine açık olacak.


 

Eklenme tarihi :22.10.2021 16:29:52
Son güncelleme : 18.10.2023 11:53:43