Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yıl değerlendirme toplantısı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yıl değerlendirme toplantısı, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın da katılımıyla yapıldı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, 2021 yılındaki çalışmaları ve 2022 hedeflerini anlattı.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 2021 Yılı Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısı, Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Özge Turhan, Prof. Dr. Nasuh Utku Doğan, Doç. Dr. Aslı Bostancı Toptaş, Doç. Dr. Veli Vural, Dr. Öğr. Üyesi Ali Ünal, öğretim üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.

BAŞHEKİM YILDIRAY ÇETE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete yaptığı sunumda hastane istatistikleri, gelir arttırıcı ve gider azaltıcı faaliyetler, hasta ve çalışan memnuniyeti, hastane faaliyetleri ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Sağlık çalışanlarının pandemi koşulları nedeniyle zorlu bir süreçte görev yaptığına değinen Prof. Dr. Çete, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeline yaptıkları özverili çalışma için teşekkür etti. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.


IMG_8680_1600x1067-1024x683.jpg

Eklenme tarihi :18.01.2022 15:45:41
Son güncelleme : 30.11.2022 13:24:39