Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne hayırsever desteği

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne hayırsever Şükrü Ülker desteği ile ek odalar kazandırıldı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Hayırseverlerimizin destekleri ve kurumlarımızın iş birlikleri bize büyük güç katıyor.” dedi.

Akdeniz Üniversitesi ile Splaza A.Ş. arasında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne yeni odaların kazandırılması için iş birliği protokolü imzalandı. Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete ile Splaza A.Ş. Sahibi Şükrü Ülker ve eşi katıldı. Protokol kapsamında düzenlemesi yapılarak açılacak odalara, Şükrü Ülker’in kaybettiği annesi Aysel Ülker’in ismi verilecek.

SADECE ÜNİVERSİTEYE DEĞİL ŞEHRİMİZE KATKI

Şükrü Ülker’in vefat eden annesine rahmet dileyerek sözlerine başlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Akdeniz Üniversitesi bir devlet kurumu ama bağışçıların bize olan katkısı çok kıymetli. Çok teşekkür ediyoruz. Yaptığınız bağışların katkısı çok uzun süreli oluyor ve birçok insan sebepleniyor. Bu protokol aynı zamanda, şehrimizdeki dayanışma ruhunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermektedir. Bu iş birliklerinin sadece üniversitemize ya da hastanemize değil, aynı zamanda tüm topluma fayda sağlayacağına inanıyoruz. Desteğiniz için teşekkür ediyoruz. Umarım bu protokolümüz başka insanlar için de farkındalık yaratır. Şükrü bey sağ olun, var olun.” diye konuştu.

BİR YILDA 1.4 MİLYON HASTA HİZMET ALIYOR

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin şehir için çok önemli bir ihtiyacı karşıladığının altını çizen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “2023 yılında hastanemize başvuran hasta sayısı 1 milyon 400 bin seviyesindeydi. Bir yılda yapılan ameliyat sayısı ise 70 bine yaklaştı. Sadece bu rakamlar bile Üniversite hastanemizin yaptığı hizmetin büyüklüğünü gösteriyor. Daha çok kişiye, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada hayırseverlerimiz destekleri ve kurumlarımızın iş birlikleri bize büyük güç katıyor.” açıklamasında bulundu.

Hayırsever Şükrü Ülker ise her zaman Akdeniz Üniversitesi’nin yanında olduklarını söyledi. Protokolün imzalanmasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Protokol törenine iş insanı Cihan Bulut da katıldı.

Eklenme tarihi :13.03.2024 10:49:47
Son güncelleme : 13.03.2024 17:55:52