Akdeniz Üniversitesi ile Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi Müdürlüğü arasında protokol

Akdeniz Üniversitesi ile Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi Müdürlüğü arasında bilimsel çalışma, eğitim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

Akdeniz Üniversitesi ile Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi Müdürlüğü arasında bilimsel çalışma, eğitim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı. Akdeniz Üniversitesi Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleştirilen protokole Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Genel Sekreter Ali Evren İmre ve Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Şanlı katıldı.
MESLEK VE BÖLÜM TANITIMLARI
Protokol çerçevesinde Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'nin 11. ve 12. sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı yapılacak, üniversitenin fakülte ve bölümleri konusunda bilgi verilecek. Öğrencilerin hazırlanacağı TÜBİTAK, bilimsel proje yapışmaları ve olimpiyatlar gibi yarışmalarkonusunda, öğretim elemanlarınca eğitim ve teknik konularda imkânlar ölçüsünde destek verilecek.  Öğrencilerinin Yükseköğretim Kurumları Sınavı laboratuvar imkânlarından yararlanabilecek.

Eklenme tarihi :10.01.2022 17:02:47
Son güncelleme : 30.11.2022 15:20:48