Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde workshop

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrencilere radyo spikerliği, sunuculuk, etkili iletişim konuları üzerine workshop düzenleniyor.
TRT Antalya Radyosu'nun başarılı spikerlerinden Tayfun Yönlü'nün konuşmacı olarak katılacağı workshop 24-25 Kasım 2021 tarihlerinde İletişim Fakültesi gerçekleştirilecek. Akdeniz Üniversitesi Radyosu UNIFM91.3 tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek workshop başta Radyo Atölyesinin öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilerin katılımına açıktır.
TRT Antalya radyosu spikeri, aynı zamanda Türk Sanat Müziği ile ilgilenen ve spikerlik - sunuculuk kurslarında eğitici olan Tayfun Yönlü'nün iki günlük eğitim seminerinde, 'etkili iletişim kurmak öğrenilebilir mi', 'etkili ve sağlıklı bir iletişim için gerekenler nelerdir' sorularına yanıtlar bulunacak.

)

Eklenme tarihi :23.11.2021 11:12:30