Akdeniz Üniversitesi Isparta Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günlerine katıldı

Akdeniz Üniversitesi, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’ne katıldı.

Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin destekleriyle gerçekleştirilen Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günlerinin açılışına Isparta Valisi Aydın Baruş ve çeşitli kurum temsilcileri katıldı.

YAKLAŞIK 15 BİN ÖĞRENCİYE TANITIM

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde bulunan 6 fakültenin katıldığı etkinlikte Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi’nden temsilciler Isparta genelinde ortaöğretim kademesine devam eden 11. ve 12. sınıflar ile mezun olan yaklaşık 15 bin öğrenciye üniversiteyi tanıtma fırsatı buldu. Fakültelerden akademisyenler ve görevli idari personeller gün boyunca standı ziyaret edenlerle birebir ilgilendi.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Köç de öğrencilerle bir araya gelerek Akdeniz Üniversitesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Eklenme tarihi :1.12.2023 14:04:05
Son güncelleme : 1.12.2023 14:04:18