Akdeniz Üniversitesi Okçuluk Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Akdeniz Üniversitesi Okçuluk Takımları disiplinli çalışma ve başarı hedeflerini galibiyetle taçlandırdı. Eskişehir’de düzenlenen Üniversiteler Arası Okçuluk Şampiyonasında; Olimpik Yay Kategorisinde Kadınlar, Erkekler ve Karışık takımlar kategorisinde Akdeniz Üniversitesi takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

41 ÜNİVERSİTEDEN 122 SPORCU KATILDI

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG Okçuluk Türkiye Şampiyonası Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumunda yapıldı. Yarışmaya Klasik Yay Kadınlar, Klasik Yay Erkekler, Makaralı Yay Erkekler ve Makaralı Yay Kadınlar kategorilerinde 41 üniversiteden 122 sporcu katıldı. Tören Klasik Yay Kadınlar, Klasik Yay Erkekler, Makaralı Yay Erkekler ve Makaralı Yay Kadınlar kategorilerinde yarışan sporculara madalyaların takdimi ile sona erdi.

image4.jpeg

image0.jpeg