Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2023 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, 2023 yılının faaliyetlerini değerlendirdiği bir sunum yaptı.

Ziraat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hüseyin Çancı, Doç. Dr. Demir Özdemir ve Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, 2023 yılını değerlendirdiği bir sunum yaptı. Tablolar ve görseller eşliğinde 2023 yılının Eğitim-Öğretim, Araştırma ve Döner Sermaye faaliyetlerinin ayrıntılı değerlendirmesini yapan Dekan Prof. Dr. Erkan, “Yaptıkları AR-GE çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası alanda adımızı duyuran tüm öğretim üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Fakültemiz özellikle AR-GE ve yayın faaliyetlerinde kalitesini artırmaya devam ediyor. Bölge ve ülke tarımına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde katkı sunmaya devam edeceğiz. Bundan sonra yapacak olduğumuz proje ve çalışmalarla da Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi markasını güçlendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıda, akademik çalışmalarıyla ön plana çıkan ve gerçekleştirdiği projeler ile üniversite dışı kaynaklı destek almaya hak kazanan öğretim üyelerine plaket taktim edildi. Akademik kurulda ayrıca fakültenin alt yapı faaliyetlerine destek sağlayan sponsor firmalar ile kurumdan emekli olan personellere de plaket takdim edildi. Tören tüm öğretim üyelerinin katıldığı kokteyl ile son buldu.

Eklenme tarihi :15.02.2024 17:04:43
Son güncelleme : 15.02.2024 17:05:00