Akdeniz Üniversitesi'nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü nedeniyle, Akdeniz Üniversitesi Tören Alanında, '10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ü Anma Töreni' gerçekleştirildi. Törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Prof. Dr. Cengiz Toker ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, fakülte dekanları, Üniversite Genel Sekreteri Ali Evren İmre, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Akdeniz Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker'in Akdeniz Üniversitesi Tören Alanındaki Atatürk Heykeline çelenk bırakması ile başlayan törende saat 9.05'te siren sesleri eşliğinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Ata'ya karşı saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunurken bayrağımız yarıya indirildi.

Eklenme tarihi :10.11.2021 12:43:52
Son güncelleme : 30.11.2022 16:46:19