Akdeniz Üniversitesi'nden AB Projelerinde Önemli Başarı

Akdeniz Üniversitesi, 2020 yılı içinde başvurusunu yaptığı 15 proje ile hibe almaya hak kazandı. Akdeniz Üniversitesi koordinatörlüğünde başvurusu yapılan iki Erasmus+ projesi ve Akdeniz Üniversitesi'nin ortak olarak yer aldığı 13 farklı Erasmus+ projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Akdeniz Üniversitesi'nin koordinatörlüğünü yaptığı Erasmus+ KA2 Yetişkin Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamındaki 'Akdeniz Bölgelerinde Alternatif Turizm' 2020 yılında kabul edilen 13 farklı projede de ortak olarak yer aldı. Erasmus+ KA2 Okul Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında 4 proje, Erasmus+ KA2 Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında 3, Erasmus+ KA2 Yetişkin Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında 2, Erasmus+ KA2 Gençlik Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında 2, ve Erasmus+ KA2 Yükseköğretim Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında 2 projede Akdeniz Üniversitesi ortak kurum olarak projeleri yürütecek.

Akdeniz Üniversitesi'nin AB Projeleri kapsamında Erasmus+ Projelerinde aktif olarak yer aldığını belirten Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 'Üniversitemizin koordinatör ve ortak kurum olarak yürüttüğü 8 proje bulunmaktadır. 2020 döneminde koordinatör veya ortak olduğumuz 15 projemiz daha hibe almaya hak kazanmıştır. Erasmus+ Projelerinin Üniversitemizin uluslararası platformlarda tanınırlığının ve bilinirliliğinin arttırılmasındaki önemi yadsınamaz. Bu sebeple çalışmalarımız hızla devam etmektedir.' dedi.

Eklenme tarihi :25.03.2021 14:22:09
Son güncelleme : 3.10.2023 10:02:58