Akdeniz Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çalışma arkadaşları kutladı.

Akdeniz Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu yaşandı. Tıp Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Turizm Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri ile Plastik Cerrahi Ekibi, Uluslararası Öğrenciler Topluluğu, Gastronomi Topluluğu öğrencileri Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı makamında ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINDAN KUTLAMA

Akdeniz Üniversitesi personeli de Rektörlük Senato Salonu’nda Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü pasta keserek kutladılar.

Böyle önemli ve güzel bir günde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Rektör Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretim üyelerimizin ve öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Hep bir arada kutladığımız bu güzel günde Akdeniz Üniversitesi için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle.” şeklinde konuştu.

Eklenme tarihi :24.11.2023 16:03:28
Son güncelleme : 24.11.2023 16:04:25