Akdeniz Üniversitesi’nde Hayatını Kaybeden Öğrenciler İçin Anma Programı Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi, Döşemealtı ilçesinde meydana gelen elim otobüs kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencileri Sudem Çakmak, Pervin Önal ve Onur Yılmaz ile birlikte yaşamını yitiren vatandaşları ve 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde depremde hayatını kaybeden öğrencileri rahmet ve saygıyla anmak amacıyla anma programı düzenledi.

İlahiyat Fakültesi koordinasyonunda Cuma günü Üniversite Camii’nde gerçekleştirilen programda Kur’ân-ı Kerîm tilaveti ve dualar okundu. Anma programında, kazada ve depremde hayatını kaybeden öğrenciler ile tüm vatandaşlar için dua edildi.

Programın ardından katılımcılara lokma ikramı yapıldı. Düzenlenen anma programıyla, yaşanan acı kayıpların unutulmaması ve hayatını kaybedenlerin aziz hatıralarının yaşatılması amaçlandı.

Eklenme tarihi :6.02.2026 15:39:11
Son güncelleme : 6.02.2026 15:41:05