Akdeniz Üniversitesi’nde Romatolojik Rehabilitasyon Kongresi gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 8. Ulusal Romatolojik Rehabilitasyon Kongresi gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü iş birliği ile 6-8 Kasım 2023 tarihleri arasında 8. Ulusal Romatolojik Rehabilitasyon Kongresi gerçekleştirildi. Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye romatoloji alanında uzman fizyoterapistler, romatologlar ve fizik tedavi hekimlerinin konuşmacı olarak yer aldı.

GÜNCEL BİLGELER VE ALANIN GELECEĞİ TARTIŞILDI

Romatolojik rehabilitasyon alanında güncel bilgiler konuşulduğu kongrede yenilikçi ve biyopsikososyal perspektiften romatolojik rehabilitasyonun geleceği üzerine derinlemesine düşünülmesi sağlanarak multidisipliner-interdisipliner ekip çalışmasının önemi vurgulandı.

Eklenme tarihi :28.11.2023 11:48:25
Son güncelleme : 28.11.2023 11:50:11