Akdeniz Üniversitesi’nde Yaşlılara Saygı Haftasında etkinlikler düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAÇUMER) tarafından 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında yaşlılık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler yapıldı.

GENÇLER VE YAŞLILARI BULUŞTURAN ETKİNLİKLER

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü Lisans öğrencileri, 60+ Tazelenme Üniversitesi ve Konyaaltı Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin katılımıyla; Gerontoloji Bölümü bahçesinde Kuşaklararası Etkileşimi arttıran oyunlar oynandı. Gençler ve yaşlıları buluşturan etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı.

SANATÇILARIN PERFORMANSLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

YAÇUMER ve Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü iş birliği ile Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı ve aynı zamanda 60+ Tazelenme Üniversitesi Gönüllü Öğretim Üyesi Doç. Lelya Bayramoğulları  ile  Atsuko Suetomi’nin Yan Fülüt ve Koto Fuaye Konseri gerçekleştirildi. Sanatçıların performansları dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Eklenme tarihi :26.03.2024 11:40:29
Son güncelleme : 26.03.2024 11:41:33