Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Bahar Koşusu ve Yürüyüşü’ etkinliği düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri kapsamında Bahar Koşusu ve Yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içerisindeki Botanik Bahçe'den başlayıp ormanlık alana kadar devam eden koşuya Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aktop, antrenörler, akademisyenler ve uzmanlık öğrencileri katıldı.

Haftanın belirli gün ve saatlerinde 'Aktif Yaşa, Verimli Çalış' ve 'İdari Kadroda Sağlıklı Adımlar' sloganlarıyla düzenlenecek olan Sağlık İçin Spor Projesi etkinlikleriyle idari personelin serbest zamanlarını egzersiz yaparak değerlendirmesini hedefliyor.

Etkinlikte açıklama yapan Dekan Aktop, “Bahar Koşusu ve Yürüyüşü organizasyonu ile baharı birlikte karşılayalım dedik ve hem üniversite akademik/idari personelimiz, hem spor bilimleri fakültesi öğrencilerimiz, hem de Akdeniz Üniversitesi Team Run Ekibi, sağlık koşusunu tamamlamanın yanı sıra, 5 Mayıs 2024 tarihinde Antalya'da Omurilik Felçlileri yararına yapılacak olan Wings For Life World Run koşusu, sanal yakalama aracı denemesine de destek vermiş oldu” dedi.

Eklenme tarihi :19.04.2024 16:27:47
Son güncelleme : 19.04.2024 16:28:09