Akdeniz’li öğrenciler Fatma Turgut’la coştu

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri Türk Telekom sponsorluğunda organize edilen festivalin finalinde ünlü sanatçı Fatma Turgut’un konseri ile eğlence dolu bir gece yaşadı. Akdeniz Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen festivalde öğrenciler gün boyunca devam eden çeşitli eğlenceli aktivitelerle hem yazın gelişini kutladı hem de yaklaşan final sınavlarının stresini attı.

Popüler oyunların yanı sıra çeşitli yarışmalarla hediyelerin dağıtıldığı festivalde, DJ performansının ardından sahneye çıkan sanatçı Fatma Turgut en sevilen şarkılarını Akdeniz Üniversitesi öğrencileri için seslendirdi. Sanatçı, güçlü sesi ve sahne performansı ile gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Model grubunun eski vokalisti Fatma Turgut, gece boyunca duygusal şarkılarıyla hüzünlendirdi, hareketli parçalarıyla heyecanı dorukta yaşattı.

Eklenme tarihi :23.05.2024 11:50:10
Son güncelleme : 23.05.2024 11:50:42