Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden 23 Nisan Konseri

 

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi Ortaokulu öğrencileri, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için konser verdi.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı ve Doğuş Gurubu’nun iş birliği ile Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anlatımlı çocuk konserlerinde, Antalya Devlet Konservatuvarı’ndan 33 öğrenci olmak üzere toplam 71 kişi sahne alırken, konserlerin şefliğini Tolga Taviş üstlendi. Yaklaşık 1.400 kişinin izlediği konserlerde, Efdal Altun’un anlatıcılığı eşliğinde “Fonikler Köyü ve Büyülü Orkestra” isimli anlatımlı eser icra edildi.

 

PROFESYONEL SAHNE DENEYİMİ

Konservatuvar Müdürü Prof. Ceren Hepyücel “Öğrencilerimizin sanat eğitiminin vazgeçilmez bir unsuru olan sahne performansını, şehrimizin profesyonel müzisyenleri ile aynı sahnede yer alarak gerçekleştirmiş olmalarından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Konservatuvarımızda verdiğimiz eğitimleri, çocuklarımıza armağan edilmiş bayramımızda sergilemeleri için destek veren Doğuş Gurubu’na ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü ile sanatçılarına ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Eklenme tarihi :26.04.2024 14:41:17
Son güncelleme : 26.04.2024 15:35:58