Antalya Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı Rektör Özkan başkanlığında yapıldı

Antalya Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen yılın ilk toplantısında 2022 yılı hedefleri belirlenirken toplantıya Rektör Özkan'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı ve Antalya Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Antalya Teknokent Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Yavuz, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Evren İmre, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Aylin Fidan Korcum Şahin ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rasim Feyzan Doğu katıldı.

Eklenme tarihi :18.02.2022 10:54:21
Son güncelleme : 30.11.2022 14:19:08