Asiye Ateş'in tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde devam ediyor

Gaziantep'te uğradığı köpek saldırısı sonrası Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'in tedavisi sürüyor. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret ederek hastanın durumu hakkında bilgi aldı.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Gaziantep'te köpek saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'i tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Yazıcı, genç kız hakkında doktorlarından bilgi aldı ve Asiye Ateş'in ailesiyle bir araya geldi. Vali Yazıcı'yı, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete karşıladı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da Vali Yazıcı'ya eşlik etti.
TEDAVİ İÇİN EN DOĞRU YERDESİNİZ
Vali Yazıcı daha sonra Asiye Ateş'e 4 saat süren bir ameliyat ile doku nakli yapan ekibin başındaki Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile görüşerek hasta hakkında bilgi aldı. Vali Ersin Yazıcı, 'Allah bir daha başa vermesin ama doğru yerdesiniz. Sayın Cumhurbaşkanımız sizi bu konudaki en ehil yere gönderdi.' dedi. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan da Asiye'nin durumu ile ilgili olarak bilgi verdi.




Eklenme tarihi :27.12.2021 14:54:19
Son güncelleme : 30.11.2022 15:35:20