Çocuk Üniversitesi tarafından Aile Eğitimi Semineri düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Çocuk Eğitimi Koordinatörlüğü tarafından Limon Psikososyal Destek ve Hayata Yeniden Uyum Derneği’nin katkılarıyla Aile Eğitimi Semineri gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Çocuk Eğitimi Koordinatörlüğü ve Limon Psikososyal Destek ve Hayata Yeniden Uyum Derneği’nin katkılarıyla Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Aile Eğitimi Semineri’nde Klinik Psikolog, Aile ve Çift Terapisti Atila Tunçel katılımcılara birbirinden değerli bilgiler verdi.

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ NEDİR?

Akdeniz Çocuk Eğitimi Koordinatörlüğü Eğitim Koordinatörü Sevinç Turkut “Çocuk Üniversitesi nedir? Çocuk üniversiteleri, şehirde yaşayan okul çağındaki çocukların üniversiteye kampüse gelip akademisyenlerden eğitim aldığı kurumlar. Aslında Türkiye'de, dünyada çok yaygın bir uygulama ve şimdi Akdeniz Üniversitesi'nde biz yürütüyoruz. Bu eğitimimiz bizim için ayrıca kıymetli çünkü Limon Psikososyal Destek ve Hayata Yeniden Uyum Derneği’nin katkılarıyla bugün bunu gerçekleştiriyoruz.” dedi.

İNTERAKTİF SEMİNER

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Klinik Psikolog, Aile ve Çift Terapisti Atila Tunçel, aile, ilişki, evlilik, çocuk ve boşanma başlıklarında katılımcılarla interaktif bir seminer gerçekleştirdi. Katılımcıların sorularını da cevaplayan Tunçel, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Eklenme tarihi :5.04.2024 15:11:38
Son güncelleme : 5.04.2024 15:13:31