Çocuklar Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü koltuğunda

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarla bir araya geldi. Rektör Özkan makamını çocuklara devrederek bayramlarını kutladı.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübünde eğitim gören çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı makamında ziyaret etti.

GELECEĞİMİZ SİZLERE EMANET

Akdeniz Üniversitesi Yönetim Kurulu Salonu’nda çocuklarla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sizlere ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk armağan etti. Ülkemizin kurtuluşu ve kuruluşunun ardından ilan edilen bu milli bayramımız, siz sevgili çocuklarımıza verilen önem ve güvenin bir göstergesi. Ülke olarak böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Lütfen siz de her zaman bunun kıymetini bilin.” diye konuştu.

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

Çocuklarla sohbet ederek hayallerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Hepinizin büyük hayalleri olduğunu dinlemek beni çok mutlu etti. Doktor, mühendis, astronot, pilot, ressam olmak isteyen çocuklarımız var. Sizlerin hayallerinize kavuşması için bizler de elimizden geleni yapıyoruz ve sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü sizlere hayalinizdeki ülkeyi bırakmak bizim boynumuzun borcu. Ülkemizdeki her çocuğumuzun bayramını tek tek kutluyorum. Sizleri çok seviyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.” ifadelerini kullandı.

Rektör Özkan çocuklara günün anısına hediye ve çikolata ikram etti. Çocuklar daha sonra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Prof. Dr. Şükrü Özen’i makamlarında ziyaret ettiler.

Eklenme tarihi :22.04.2024 13:16:06
Son güncelleme : 22.04.2024 13:16:50