Depremzede çocuklara dans gösterisi düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından depremzede çocuklara yönelik Dans Gösterisi sahnelendi.

Akdeniz Üniversitesi Olbia A salonunda, Akdeniz Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Koordinatörlüğü tarafından depremzede çocuklara Eğitsel ve Rekreaktif Etkinliklerle Destek Projesi kapsamında Dans Gösterisi sahnelendi.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından sahnelenen dans gösterisinde konservatuvarın ortaokul ve lise devresinde eğitim gören 30 öğrenci yer aldı. Dans Gösterisi Antalya Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ceren Hepyücel, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Berrak Emir Yücel ve Bale Anasanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. İlknur Gora’nın koordinatörlüğünde gerçekleşti.

1 copy.jpeg

Eklenme tarihi :27.03.2023 14:42:14