Diş Hekimliği Fakültesi Mezunları bilimsel etkinlikte buluştu

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezunlar Etkinliğinin ikincisi düzenlendi. Akademisyenler, mezunlar ve öğrencilerin buluştuğu etkinlikte diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeler konuşuldu.

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından lisans ve lisansüstü mezunlar için organize edilen 2. Mezunlar Etkinliği 11 Haziran 2023 tarihinde Akdeniz Üniversitesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe akademisyenler, lisans ve lisansüstü mezunlar ile lisans eğitimi gören öğrenciler katıldı.Diş Hekimliği (11).jpeg

“MEZUNİYET SONRASI DA EĞİTİM ÖNEMLİ”

Mezunlarla iletişimin ve mezuniyet sonrası eğitimin önemini vurgulayan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı etkinlik öncesi yapılan anketlerde hangi konular ile ilgili sunumlar yapılmasının istendiğinin tespit edildiğini ve mezunların taleplerine göre organizasyonun yapıldığını, bu etkinliklerin ve kursların yıl içinde de devam edeceğini bildirdi.

MEZUNLAR BİLGİLERİNİ TAZELEDİ

Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Ömür Dereci “Sinüs Ogmentasyonunda PRF türevlerinin kullanımı” Prof. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu “Aşınmış Dentisyonun Protetik Rehabilitasyonu” Doç. Dr. Ayşe Dündar “Anterior Estetik Kompoit Restorasyonlar” Prof. Dr. Alil Keleş, “Kanal Morfolojisi Karmaşıklığının Klinik Yansımaları” Öğr. Görevlisi Dt. Öznur Özalp ise “Bruksizm Tedavisinde Botulinum Toksin Uygulamaları” konularında sunum yaptı. Sunumlarla bilgilerini tazeleyen mezunlar diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeler ile ilgili de bilgi aldı. Etkinlik kapanış konuşmaları ile sona erdi.

Diş Hekimliği (5).jpeg

Diş Hekimliği (12).jpeg

Diş Hekimliği (10).jpeg

Diş Hekimliği (7).jpeg

Diş Hekimliği (2).jpeg

Diş Hekimliği (8).jpeg

Diş Hekimliği (15).jpeg0

Eklenme tarihi :16.06.2023 17:10:42
Son güncelleme : 16.06.2023 17:10:58