Diş Hekimliği Fakültesi'nde şenlik havasında proje etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Toplumsal Destek Projeleri fakültenin öğrenci fuaye alanında akademik personel ve öğrencilerin yoğun şekilde katıldığı etkinlik ile poster olarak sunuldu. Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte tüm projeler, diş hekimliği, Tıp ve Spor Bilimleri Fakülteleri ile Antalya Diş Hekimleri Odası yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu jüriler tarafından değerlendirildi.

SAYGIN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTELERİ ARASINDA YERİMİZİ ALDIK
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı fakültenin aktif eğitim öğretim sürecine ve hasta kabulüne başlamasının 10. yılı olduğunu belirterek, 'Fakültemiz geçen 10 yılda ülkemizin saygın diş hekimliği fakülteleri arasında yerini aldı. Bu yıl ilk kez bu tip bir organizasyon gerçekleştirdik. Akreditasyon sürecinde olan Fakültemizin eğitim sisteminde önemli güncellemeler yapıldı. Bu iki ders öğrencilerimiz açısından çok önemli. Öğrencilerimiz danışman öğretim üyeleri ve sorumlu asistanlar eşliğinde önemli projeler gerçekleştirdiler. 17 TDP 14 ÖÇM projesi olmak üzere toplamda 34 adet poster sunumu yapıldı. Her yıl bu etkinliği rutin olarak yapmayı planlıyoruz.' diye konuştu. Bir şenlik havasında yapılan etkinlik hem TDP hem de ÖÇM projelerinden jüriler tarafından 1, 2 ve 3. projelerin ilan edilmesi ve Fakülte öğrencileri ve asistanları tarafından kurulan müzik grubunun şarkıları ile sona erdi.
dis-1-1.jpeg

dis-1-2.jpeg