Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası Antalya'da sahneye çıkacak

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konserinde Antalya seyircisiyle buluşacak.
Türkiye'de klasik müziğin çocuklar ve gençler aracılığıyla daha fazla yaygınlaşması amacıyla 2006 yılında çalışmalarına başlayan Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, geçtiğimiz 23 Nisan'da olduğu gibi Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'nın katkılarıyla, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konserinde Antalya'da konser verecek.
Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'nda eğitim almakta olan 13 lise ve 17 orta okul öğrencisinin de bulunduğu bu özel projenin Antalya'daki çalışmaları 8 hafta boyunca Konservatuvar Orkestra Çalışma Salonu'nda sürdürüldü.
Konservatuar Müdürü Prof. Ceren Hepyücel 'Doğuş Grubu'nun kültür-sanat alanındaki en uzun soluklu toplumsal yatırım platformlarından Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'nda öğrencilerimizin yer almasından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. 'dedi.
Hasan Niyazi Tura yönetimindeki, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları ve genç müzisyenlerin bir arada Türk bestecilerinin eserleri ve marşlarını seslendireceği Cumhuriyet Bayramı Konseri, 28 Ekim Cuma günü 20.30'da, Antalya Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Eklenme tarihi :28.10.2022 10:53:08
Son güncelleme : 29.11.2022 10:01:42