Efsaneler Antalyalılar ile buluşuyor

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da yer aldığı Türkiye'nin yaşayan efsanelerini bir araya getiren Tuluhan Tekelioğlu imzalı Efsaneler belgeseli 28 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde Antalyalılar ile buluşuyor.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da aralarında bulunduğu Efsaneler belgeseli, Antalyalılarla buluşuyor. Yazar ve sunucu Tuluhan Tekelioğlu'nun hazırladığı belgeselin galası İstanbul'da gerçekleşmişti.

DENEYİM AKTARIMI

İlk gösterime Prof. Dr. Ömer Özkan'ın yanı sıra belgesele konu olan oyuncu Cüneyt Arkın ve Nevra Serezli, yazar Ayşe Kulin, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sanatçı Süleyman Saim Tekcan da katıldı. Galada konuşan Tuluhan Tekelioğlu, bir ülkenin değerleri üzerinde ayakta kalacağını vurgulayarak, 'Bu değerleri, efsanelerimizi onurlandırarak gençlerimize hatırlatmak istedim. Bu değerleri ancak onlar yaşam tecrübelerinden süzülen deneyimleri ve anılarıyla anlatırsa gençlere dokunur.' dedi.

ANTALYA GÖSTERİMİ 28 EYLÜL'DE

Efsaneler belgeselinin Antalya gösterimi ise 28 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Muratpaşa Belediyesi ev sahipliğinde Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

 

Eklenme tarihi :22.09.2021 13:46:35
Son güncelleme : 13.10.2023 14:36:48