Elmalı MYO öğrencilerinden teknik gezi

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kristal Endüstriyel'e teknik gezi yaptı. Elmalı Meslek Yüksekokulu Elektrik, Elektronik Teknolojisi ve Tarım Makineleri Programları öğrencileri ile gerçekleştirilen teknik geziyi Öğr. Gör. Erdem Yıldız, Öğr. Gör. Nazan Dinç ve Öğr. Gör. Göksel Şahan organize etti. Teknik gezi sırasında bilgilendirmeleri Kristal Endüstriyel Teknik Koordinatörü Hasan Emlek, Bölge Satış Müdürü Kamran Behçet ve Pazarlama Müdürü Esra Tezcan yaptı. CNC biriminde makineleri ve işlemleri öğrencilere Talaşlı İmalat Üretim Müdürü Emrah Beşiktepe, Kalıp-Tasarım Sorumlusu Caner Yiğit Çerkez ve Kalite Kontrol Sorumlusu Utku Kutlay anlattı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ MEZUNİYET SONRASINA HAZIRLIYORUZ
Teknik gezi hakkında açıklama yapan Elmalı MYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğr. Gör. Erdem Yıldız 'Elmalı MYO olarak öğrencilerimizi mezuniyet sonrasına en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktayız. Öğrencilerimiz için teorik derslerin yanı sıra pratik uygulamalar, seminerler ve teknik gezilerin önemli olduğunun farkındayız. Teknik geziler sayesinde hem sektör temsilcileriyle irtibatta kalabilmekteyiz hem de öğrencilerimiz fabrikaların işleyiş düzenini inceleme fırsatı bulabilmektedirler. Kristal Endüstriyel, Türkiye'de kısa sürede profesyonel mutfak ekipmanları alanında lider ve yerli üretici firmalarından biri olmayı başarmıştır. Bu başarılı firmaya Elmalı MYO olarak ilk kez teknik gezi düzenlemiş bulunmaktayız. Hem öğrenciler hem de teknik geziyi düzenleyen hocalar olarak teknik geziden çok memnun kaldığımızı belirtmek isteriz. Teknik gezinin düzenlenmesinde Akdeniz Üniversitesi yetkililerine ve Kristal Endüstriyel yetkililerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.' dedi. Teknik gezi bitiminde hatıra fotoğrafı çekildi.

Eklenme tarihi :5.04.2022 14:44:40
Son güncelleme : 30.11.2022 09:17:29