En iyi üniversite radyosu olmak için destek bekliyor

Akdeniz Üniversitesi Radyosu en iyi üniversite radyosu olmak için aday gösterildi.

Akdeniz Üniversitesi Radyosu, Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri'nde Üniversite Radyoları Kategorisinde En İyi Üniversite Radyosu için aday gösterildi. @Müzikonair Instagram hesabında oylamaya katılarak destek olunabilecek.

ŞEHRİMİZE VE ÜNİVERSİTEMİZE KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Suat Erdöl, “Akdeniz Üniversitesi Radyosu, şehrimize ve üniversitemize köprü olmaya devam ediyor. Kaliteli müziğin evrensel örnekleri ve öğrenci programlarıyla 2000 yılından beri kamusal yayıncılık anlayışından taviz vermeden yayın yapıyoruz.” dedi.

Erdöl, “Radyomuz öğrencilerine sunulan uygulamalı eğitim olanağıyla sektörel tecrübe kazandırmak, öğrencilerin genç, dinamik ruhunu barındıran müzik ve radyo programlarını karasal yayın ağını genişleterek daha fazla dinleyiciye ulaştırmak, karasal ve internet yayınında ve podcast üretimleriyle Akdeniz Bölgesinin içerik ve teknik açıdan en iyi radyosu olmak, aynı alanda faaliyet gösteren tüm üniversiteler arasında en çağdaş ses olmayı amaçlamaktadır.” şeklinde konuştu.

EN İYİ ÜNİVERSİTE RADYOSU İÇİN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ RADYOSU ADAY GÖSTERİLDİ

Öğr. Gör. Suat Erdöl, “Geleceğin radyo anlayışına uygun hareket etmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri'nde Üniversite Radyoları Kategorisinde En İyi Üniversite Radyosu için Akdeniz Üniversitesi Radyosu aday gösterildi. Oylamak için @Müzikonair Instagram hesabına girip AKDENİZUNIFM logosunu beğenin ve yorumlara "Akdeniz Üniversitesi Radyosu" yazın. Son oy kullanma tarihi 12 Mayıs 2024 Pazar. Desteklerinizi bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.

Eklenme tarihi :6.05.2024 16:28:22
Son güncelleme : 6.05.2024 16:28:40