Erasmus hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Avrupa'da öğrenim görmek isteyen öğrencilere yönelik yüz yüze bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus+ KA131 projeleri kapsamında Avrupa'da öğrenim görmek isteyen öğrencilere yönelik yüz yüze bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından İletişim Fakültesi Konferans Salonunda Erasmus+ KA131 projeleri kapsamında Avrupa'da öğrenim görmek isteyen öğrencilerimize yönelik yüz yüze bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yüz yüze gerçekleştirilen toplantıya katılamayan öğrenci ve akademisyenler çevrimiçi toplantı düzenlendi. Toplantıda Erasmus+ programı hakkında merak edilen konular görüşüldü.

Program, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan'ın açılış konuşması ile başlayıp, Uzm. Öğrt. Halime Nuran Caner tarafından Erasmus süreci ile ilgili bilgilendirme ile devam etti. Soru-cevap bölümüyle sona eren toplantıda öğrenci ve akademisyenlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Eklenme tarihi :22.05.2024 12:01:58
Son güncelleme : 22.05.2024 12:02:07