Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörlüğü'nde görev değişimi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörlüğü'nde devir teslim töreni gerçekleşti. Öğrt. Nuran Caner koordinatörlük görevini Prof. Dr. İrfan Turhan'a devretti.
Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 2019 yılından buyana Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörlüğünü yürüten Öğrt. Nuran Caner dosya ve demirbaş teslimatı yaparak koordinatörlük görevini Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Turhan'a devretti.
BU BİR BAYRAK YARIŞI
Artan sorumlulukları dolayısıyla görevinden ayrılmak durumunda kaldığını belirten Öğrt. Nuran Caner, ofiste çalıştığı dönem boyunca kalıcı dostluklar kurduğunu, bu dostlukların her daim süreceğini, herhangi bir soru ya da sorunla karşılaşıldığında yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağını belirtti. Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörlüğü görevini devralan Prof. Dr. İrfan Turhan da, bu tür idari görevlerin kurumların daha ileriye taşınması için dönemsel olarak el değiştirdiğini, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, devraldığı bayrağı daha da ileriye taşımak için azami çaba sarf edeceğini, omuzlarına çok büyük bir sorumluluk yüklendiğini belirterek Öğrt. Nuran Caner'e hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.
TEMA'YA AĞAÇ BAĞIŞI
Kuruma yaptığı katkılar dolayısıyla Öğrt. Nuran Caner'e teşekkür belgesi sunan Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın, 'İrfan Hocam bugün meşakkatli bir görevi devraldı. Eminim bayrağı çok daha ileriye taşıyacak. Nuran Hanım'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir yıl önce Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü görevini devraldığımda beni TEMA'ya bağışlanan 5 ağaçla karşılamışlardı. TEMA'ya ağaç bağışı o günden bu yana ofis için bir geleneğe dönüştü. Bugün Nuran Hanım'ı da unutulmaz anılar ve 10 tane dikili ağaç ile uğurluyoruz. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum.' dedi. Mesai arkadaşları da Öğrt. Nuran Caner ile paylaştıkları anıları anlattı.


 

Eklenme tarihi :5.08.2022 11:45:55
Son güncelleme : 29.11.2022 16:20:00