Erasmus+ Programı Proje Yazma Çalıştayı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus+ Programı Proje Yazma Çalıştayı gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından KA2/ESC30 Proje Yazma Çalıştayı düzenlendi. Akdeniz Üniversitesinin uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda hem dünya sıralamasında daha da yükselmek hem de dünya üniversiteleriyle güçlü iş birlikleri kurmak amacıyla desteklediği Avrupa Birliği Erasmus+ Programı KA2/ESC 30 Projeleri başvurularına yönelik çalıştay 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

ULUSLARARASI AKADEMİK BAŞARILARA KATKI

Çalıştay boyunca Doç. Dr. Ramazan Eren, Doç. Dr. Rabia Bayındır ve Doç. Dr. Zuhal Demir Gök tarafından proje yazma ve uygulama konularında bilgilendirme yapıldı. Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, Erasmus Programı destekli hibelerin Akdeniz Üniversitesinin uluslararası alanda akademik ve bilimsel başarılarına olduğu kadar tanınırlığına ve görünürlüğüne de katkılarının olduğunu vurgulayarak Çalıştaya katılan tüm akademik personeline teşekkürlerini iletti.

Eklenme tarihi :29.12.2023 16:00:04
Son güncelleme : 29.12.2023 16:00:38