Fark Yaratan Radyo

Akdeniz Üniversitesi Radyosu UNI FM 91.3'de Sağlık Bakanlığı Davranışsal Bağımlılıklar ile mücadele Ulusal Strateji belgesi ve eylem planı kapsamında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin farkındalığını artırmak için radyo kamu spotu hazırlanıyor.

Üniversite radyoları içinde ilk radyo tiyatrosu ile ilk uzun soluklu canlı yayınları ile ilklerin adresi olan Akdeniz Üniversitesi Radyosu radyo kamu spotu hazırlanması, yapımı ve yayınıyla fark yaratmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nın isteği doğrultusunda Davranışsal Bağımlılıklar ile mücadele eylem planı kapsamında kamu spotu hazırlayan Akdeniz Üniversitesi Radyosu, hazırladığı kamu spotunda gündemde olan bahis bağımlılığına dikkat çekecek.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşad Güdekli ve Öğretim Görevlisi Suat Erdöl ile radyo kamu metnini yazan ve küçük açıklayıcı bölüm seslendirmesini yapan eski iletişim mezunu Sibel Göydağ Çakmak sesleriyle canlandırdıkları karakterlere hayat vermekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Kamu spotunun Akdeniz Üniversitesi Radyosu UNI FM 91.3'ün karasal ve internet yayın ağının geniş olmasından dolayı hedeflenen dinleyici kitlesine ulaşılacağı tahmin ediliyor.

7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yayınlanmaya başlayacak kamu spotu Haziran ayı boyunca Akdeniz Üniversitesi Radyosu UNI FM 91.3'ten dinleyicilerle buluşacak.

Eklenme tarihi :4.06.2021 13:25:41
Son güncelleme : 11.10.2023 14:54:10