Finike Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci

Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni büyük coşku ile kutlandı.
Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni büyük coşku ile gerçekleştirildi. Finike Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törene Finike MYO Müdürü Doç. Dr. Önder Kabaş, müdür yardımcıları, öğretim elemanları, veliler ve öğrenciler katıldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Törenin açılış konuşmasını yapan Finike MYO Müdürü Doç. Dr. Önder Kabaş, ""Değerli öğrencilerim artık hayata atılıyorsunuz, okul hayatınızdaki bilgi ve birikimlerinizi çalışma hayatıyla harmanlayıp ülkemiz, aileniz ve kendiniz için faydalı, üretken ve ahlaki değerlere sahip bireyler olmanızı canı gönülden diliyorum. Mezun olmanız bizden kopmanız anlamına gelmiyor, ihtiyacınız olduğunda bizler buradayız. Yolunuz hep açık ve başarı daima sizinle olsun."" diye konuştu. Müdür Kabaş konuşmasına eğitime ve yüksekokula desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Finike Kaymakamı Zafer Sağ'a, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Finike Eğitim Vakfı Üyelerine teşekkür etti.

BİZ AKDENİZLİYİZ
Dış Ticaret Programı öğrencisi ve okul birincisi Ali Kubilay Kelo tarafından yaş kütüğüne plaket çakılmasıyla başlayan mezuniyet töreni dereceye giren öğrencilere onur belgeleri takdimi ile devam etti. Programda öğretim elemanları tarafından öğrencilerine başarı belgesi takdim edildikten sonra ""Biz Akdenizliyiz"" şarkısı eşliğinde kep atma seremonisiyle öğrenciler büyük coşku yaşadı. Mezuniyet töreni öğrencilerin ve misafirlerin müzik eşliğinde eğlenceleri ile sona erdi.



Eklenme tarihi :16.06.2022 16:49:48
Son güncelleme : 29.11.2022 13:29:16