Genç Dinozorlar Podcast yayınları ile karşınızda

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde kurulan Genç Dinozorlar ekibi podcast yayınları ile dinleyicilerine ulaşmayı hedefliyor.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde kurulan Genç Dinozorlar ekibi podcast yayınları ile dinleyicilerine ulaşmayı hedefliyor. Seri hakkında bilgi veren İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Suat Erdöl, “Birçok ülkeyi etkisi altına alan podcast rüzgarı, dinleyicilere boş zamanlarını eğlenceli, verimli ve keyifli bir şekilde değerlendirebilmek için modern yaşamın temposuna uyum sağlayabilen bir aktivite seçeneği sunuyor. Biz de Yolları Akdeniz Üniversitesi’nde kesişen hoca ve mezun öğrencilerden oluşan Genç Dinozorlar ekibini oluşturduk. Tıp Fakültesi idari personeli Alican Öz, İletişim Fakültesi mezun öğrencileri Oktay Şenol, Ali Aşiran ve Sibel Göydağ Çakmak’tan oluşan ekibimiz, Ezber Bozan Genç Dino isimli Podcast serisine tüm Antalyalı radyo dinleyicilerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

PODCAST YAYINLARI HER YERDE HER ZAMAN DİNLENEBİLİR

Podcast serisinde kendi seslerinden hikâyelerinden rüyalarına, anılarından uzmanlık dallarına kadar hayata dair her şeyin yer alacağını anlatan Suat Erdöl, “Günümüzde podcast yayınları, farklı dijital ortamlarda erişime açıktır ve akıllı cihazlar aracılığıyla dinlenebilir. Hızlı yaşam temposu içinde farklı konular hakkında edilen sohbetleri dinlemek için fazla vakit bulamayabilirsiniz. Ancak akıllı cihazlarınız aracılığıyla kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz podcast programları, size oldukça geniş bir konu ve yayıncı yelpazesi barındıran bir dünya sunar. Farklı aktiviteler yaparken bir yandan kulağınızı ilginizi çeken podcast yayınına verebilirsiniz. Evet, söz uçar yazı kalır derler ya sözümüzü uçurmadan ne zaman isterseniz dinlemeye bekliyoruz.” dedi.

IMG_20230412_164535.jpg

IMG_20230412_163450.jpg

02 copy.jpg

Eklenme tarihi :19.04.2023 15:44:44
Son güncelleme : 19.04.2023 15:45:22