Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 15 Temmuz Sergisi

15 Temmuz Sergisinde 'Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına' vurgusu
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve yeniden anmak amacıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ulusal Davetli Karma Sergisi' düzenleniyor.
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 15 Temmuz'un 6'ncı yıl dönümünde 'Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına' teması ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ulusal Davetli Karma Sergisi' düzenleniyor. Serginin, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkenin bütünlüğüne ve devletin varlığına kastetmeye çalışan hain darbecilere karşı şanlı bir direniş gösteren kahramanları anmak ve milli direnişin hafızalardaki tazeliğini korumak amacıyla düzenlendiği bildirildi.
20 TEMMUZ'DA AÇILIŞ
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Başbuğ ve Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özcan Özkarakoç'un küratörlüğünde düzenlenen sergide Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel, Grafik, Seramik, Müzik, Fotoğraf, Sinema-TV, Geleneksel Türk Sanatları, Tekstil ve Moda Tasarımı vb. disiplinlerinde birbirinden seçkin eserler yer alacak. Serginin açılışı 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'nda saat 10.30'da gerçekleştirilecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Ulusal Davetli Karma Sergisi' 20-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Eklenme tarihi :5.07.2022 10:17:50
Son güncelleme : 29.11.2022 11:14:07