Hemşirelik Fakültesinde Erasmus deneyimi paylaşımı

Hemşirelik Fakültesinde Erasmus deneyimi paylaşımı

Hemşirelik Fakültesi’nde “Erasmus Deneyimleri: Kültürel Etkileşimler, Akademik Fırsatlar ve Kişisel Gelişim” Webinarı düzenlendi.


Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırma Görevlileri Temsilciği (AGT) tarafından, moderatörlüğünü Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Özer’in yaptığı “Erasmus Deneyimleri: Kültürel Etkileşimler, Akademik Fırsatlar ve Kişisel Gelişim” isimli webinar düzenlendi. Microsoft Teams üzerinden online olarak gerçekleştirilen webinara Danimarka- Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılan Arş. Gör. Ferya Çelik, Hırvatistan- Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılan Arş. Gör. H. Gamze Hakbilen ve Norveç- Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılan Arş. Gör. Meltem Özkaya, Arş. Gör. Süleyman ŞAHİN ve Arş. Gör. Büşra Nur Temür’ün konuşmacı olarak katıldı.

FARKLI ÜLKELERDEKİ TECBÜLERİNİ AKTARDILAR

Her konuşmacı Erasmus kabul mektubunu alma aşamasından itibaren deneyimledikleri kolaylaştırıcı ve zorluklardan bahsederek, hareketlilikten yararlanacaklara önerilerde bulundu. Konuşmacılar hareketliliği gerçekleştirdiği ülkenin akademik, sosyal ve spor imkânlarından bahsederek katılımcıların Google Form aracılığıyla yönlendirdiği soruları cevaplandırdı. Webinar öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından ilgi gördü. AGT Bşk. Arş. Gör. Büşra Nur Temür, webinar sürecindeki destekleri ve özverileri için Hemşirelik Fakültesi Dekan Prof. Dr. Zeynep Özer’e, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlkay Boz’a ve konuşmacılara teşekkürlerini iletti.

Erasmus (3).jpg

Erasmus (1).jpg

Erasmus (2).jpg

Eklenme tarihi :19.07.2023 10:04:40
Son güncelleme : 19.07.2023 10:05:02