Hemşirelik Fakültesi'nde Yeni Dönem ERASMUS+ Projeleri webinarı düzenledi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırma Görevlileri Temsilciliği tarafından 'Yeni Dönem ERASMUS+ Projeleri' isimli webinar programı gerçekleştirildi.

Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Özer'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi AB Projeleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Rabia Vezne konuşmacı olarak katıldı.

ARAŞTIRMA ODAKLI ÜNİVERSİTE

Dekan Prof. Dr. Zeynep Özer, Akdeniz Üniversitesinin araştırma odaklı üniversite hedeflerine dikkat çekerek, proje üretiminin sürdürülebilir şekilde artırılmasında nitelikli insan kaynağının güçlendirilmesinin ve uluslararası ortaklı bilimsel projelerde yer almanın önemi vurguladı. Dekan Özer, Araştırma Görevlileri Temsilciliğinin genç araştırmacıların bireysel ve akademik gelişimleri için düzenledikleri etkinlikleri önemsediğini, desteklediğini ve çalışmalarını takdir ettiğini ifade etti.

YENİ DÖNEM PROJELER

AB Projeleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Rabia Vezne ise ERASMUS+ programının yeni dönem kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliği projelerine yönelik önemli noktalar, projelerin hazırlık, başvuru ve değerlendirme süreci ve bu süreçte genç araştırmacıların yararlanabileceği çeşitli platform ve araçlar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Eklenme tarihi :2.06.2021 14:07:36
Son güncelleme : 11.10.2023 15:29:21